Ingvard Wilhelmsen

man 16. mar KL. 18:00

VARIGHET: Ca 1 time og 25 min

man 16. mar — KJØP
  • Livet er et usikkert prosjekt

Sjefen for Hypokonderklinikken i Bergen kommer tilbake! Han er en populær kar som alltid fyller kulturhuset med både folk, humor og kloke ord.

Ingvard Wilhelmsen er en av Norges beste foredragsholdere. Han mener at det meste her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til det som skjer bestemmer vi selv.

Vrange tanker kan utløse en uro som tapper deg for all energi. Vi plages av tanker om hva andre mener om oss, og noen klarer ikke å slå seg til ro med at man er frisk selv om man er undersøkt på alle bauger og kanter. Noen lever i konstant angst for at noe skal skje med barna. Å leve er et usikkert prosjekt, det er mye vi ikke rår over. Men én ting kan vi faktisk lære oss å kontrollere: Hva vi tenker om livet vi lever, og hva vi har lyst til å bruke tid og krefter på!

Denne kvelden viser professor Wilhelmsen en vei ut av den negative tankevirksomheten..
    Ingvard Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han driver en liten Hypokonderklinikk og har skrevet mange, kritikerroste bøker om tankens makt, bl.a. «Livet er et usikkert prosjekt», «Sjef i eget liv», «Kongen anbefaler» og «Det er ikke mer synd på deg enn andre».

man 16. mar KL. 18:00

VARIGHET: Ca 1 time og 25 min