The Greatest Love of All

lør 04. apr KL. 20:00

VARIGHET: ca 2 timer inkl pause

lør 04. apr — KJØP
  • Whitney Houstons musikalske arv lever videre i denne kritikerroste forestillingen. Med fullt band og dansere, fremfører Belinda Davis over to timer med Whitney Houstons største hits.

Davis har en stemmeprakt og en tilstedeværelse som ligger tett opp mot pop-divaens egen. I tillegg er Whitney Houston hennes personlige idol: «I want people to come and remember Whitney when she was at the top of her game and when she was fabulous».

Showet har turnert verden over i seks år, med utsolgte forestillinger i USA, Canada, New Zealand, Singapore og Sør-Afrika. Det er også satt opp igjen på nytt etter fulle hus i Oslo Konserthus i fjor. Med hits som I Will Always Love You, I Wanna Dance With Somebody, Didn’t We Almost Have It All og I’m Every Woman, ligger alt til rette for en uforglemmelig kveld i Nøtterøy Kulturhus.

lør 04. apr KL. 20:00

VARIGHET: ca 2 timer inkl pause