An Act of God

tor 30. jan KL. 19:00

VARIGHET: ca 1t og 20 min

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

tor 30. jan — KJØP
  • Etter å ha rundet nesten 300 forestillinger med religionssatire i The Book of Mormon, kommer Frank Kjosås til Nøtterøy Kulturhus med broadwaysuksessen An Act of God.

Etter et par årtusener i kosmisk dvale har gud igjen bestemt seg for å opplyse, informere og å gi oss ti reviderte bud. Siden det gikk helt middels å sende sin enbårne sønn sist, har han denne gangen bestemt seg for å representere seg selv. Det å innta Frank Kjosås sin kropp, kan virke som et noe spesielt valg for en skikkelse av Guds kaliber, men.. Ja, hans veier er uransakelige.

Hvorfor skjer fæle ting med gode mennesker? Hører han på bønnene våre? Bryr han seg egentlig om fotballresultater og valgkamp? Dette, og mye mer, vil Gud gi deg svaret på.

Med: Frank Kjosås og Simen Solli Schøien
    Regi: Jostein Kirkeby-Garstad