An Act of God

tor 30. jan KL. 19:00

VARIGHET: ca 1t og 20 min

tor 30. jan — KJØP
  • Etter å ha rundet nesten 300 forestillinger med religionssatire i The Book of Mormon,
    kommer Frank Kjosås til Nøtterøy Kulturhus med broadway-suksessen An Act of God. Med seg på scenen har han komiker Henrik Thodesen og musiker Simen Solli Schøien.

Gå ikke glipp av sjansen til å få avdekket Bibelens mysterier. Spenn deg fast og få svar på
    noen av de dypeste spørsmålene som har plaget menneskeheten siden skapelsen.

Hvorfor skjer fæle ting med gode mennesker? Hører han på bønnene våre? Bryr han seg
    egentlig om fotballresultater og valgkamp? Dette, og mye mer, vil Gud gi deg svaret på.

Broadway-hiten «An Act of God», er skrevet av David Javerbaum, vinneren av hele 13 Emmy
    Award-priser.

Med: Frank Kjosås, Henrik Thodesen og Simen Solli Schøien