Helsesista

man 23. mar KL. 19:00

VARIGHET: ca 1,5 timer

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

man 23. mar — KJØP
  • Som hele Norges “Helsesista” på Snapchat har Thale Krohn Engvik som mål å inspirere følgerne til å tenke annerledes og bli trygge på seg selv, bryte tabuer og gjøre det lettere for ungdom å ta kontakt med helsesøster på sin skole.

Tale Maria Krohn Engvik hadde vært ansatt som helsesøster i Oslo kommune i seks år, da hun på slutten av 2016 åpnet snapchatkontoen “Helsesista”. Med en dundrende miks av seriøs kunnskap, humor og personlighet, har hun nå opp mot 180 000 besøkende daglig. Den digitale helsesøsteren har også blitt tildelt ti priser for sitt arbeid, blant dem er Redd Barnas Rettighetspris i 2017 og Tabuprisen 2018.

“Helsesista” tar for seg temaer som mange barn og unge lurer på, og som kan være vanskelig å snakke åpent om, som spørsmål om kaostanker, selvmordstanker, kropp, sex og kjærlighet - her er ingenting tabu!

Thale Krohn Engvik er også aktuell med boken “Våg å være”
    – Det er så lett å tenke at alle andre har det bra, og at du er helt alene om å føle det du føler. Jeg håper at denne boken kan bidra til at du føler deg mindre alene om å ha det slik du har det, og at uansett hva du går gjennom, kan det være godt å dele det med noen, skriver hun til de unge leserne i forordet.

Vi ønsker både ungdom og voksne velkommen til en viktig kveld alle vil ha noe å lære av!

man 23. mar KL. 19:00

VARIGHET: ca 1,5 timer