Cirkus Blunck

lør 28. mar KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min uten pause

ARRANGØR: Aller Live

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

lør 28. mar — KJØP
  • Det er 50 eventyrlige år siden hele Norges Øivind Blunck debuterte på Det Norske Teatret i «Spelemann på taket», riktig nok i en stumrolle oppe på taket. Deretter bar det rett ut i den store dramatikken hvor han i sin første talerolle faktisk spilte mopedist.

Nærmere 40 roller ble det før Blunck for fullt gikk over til show- og revybransjen. Siden den gang har han gitt oss en rekke uforglemmelige øyeblikk, enten det har vært i forvekslingskomedier som «Den spanske flue», store musikaler som «Cats» eller «Les Miserables», humoristiske krumspring med Prima Vera, i gnistrende samspill med Hege Schøyen eller som usikker politietterforsker i «Olsenbanden». Og ingen glemmer vel Fridtjof fra Enebakk og den evige tenåringshelten Reidar?

Nå oppsummerer han sin fantastiske karriere i showet «Cirkus Blunck», der det både blir gjensyn med klassiske numre og karakterer og nye påfunn. Med sin store stemme og treffsikre komiske talent byr Øivind Blunck på et storartet show du ikke vil gå glipp av.

Øivind Blunck er en av våre aller største entertainere, og er bedre enn noensinne!

Kapellmester er «Beat for Beat»-legenden Trond Nagell Dahl, mens Runar Borge har regi.

lør 28. mar KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min uten pause