Cirkus Blunck

tor 04. feb KL. 21:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min uten pause

ARRANGØR: Aller Live

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

tor 04. feb — KJØP
  • Det er 50 eventyrlige år siden hele Norges Øivind Blunck debuterte på Det Norske Teatret i «Spelemann på taket», riktig nok i en stumrolle oppe på taket. Deretter bar det rett ut i den store dramatikken hvor han i sin første talerolle faktisk spilte mopedist.

Nærmere 40 roller ble det før Blunck for fullt gikk over til show- og revybransjen. Siden den gang har han gitt oss en rekke uforglemmelige øyeblikk, enten det har vært i forvekslingskomedier som «Den spanske flue», store musikaler som «Cats» eller «Les Miserables», humoristiske krumspring med Prima Vera, i gnistrende samspill med Hege Schøyen eller som usikker politietterforsker i «Olsenbanden». Og ingen glemmer vel Fridtjof fra Enebakk og den evige tenåringshelten Reidar?

Nå oppsummerer han sin fantastiske karriere i showet «Cirkus Blunck», der det både blir gjensyn med klassiske numre og karakterer og nye påfunn. Med sin store stemme og treffsikre komiske talent byr Øivind Blunck på et storartet show du ikke vil gå glipp av.

Øivind Blunck er en av våre aller største entertainere, og er bedre enn noensinne!

Kapellmester er «Beat for Beat»-legenden Trond Nagell Dahl, mens Runar Borge har regi.

tor 04. feb KL. 18:00

tor 04. feb KL. 21:00