Bjørnov & Sunde

fre 13. mar KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause

ARRANGØR: Backstage Management

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

fre 13. mar — KJØP
  • Vårslepp 2020!

Etter halvannet år med tilsyn av dampjernbane, drivhus, slekt, snekke som ikke går, bier på rømmen, tørråte, spinnmidd og taktekking er Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde igjen klare for å lette sine hjerter med nyskrevne sanger fra virkeligheten.

fre 13. mar KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause