Staut

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajè

VARIGHET: ca 90 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Det er ikke mange band som Staut i Norge.

Med kombinasjonen fengende melodier, sterke og gode tekster, særdeles dyktige musikere og ikke minst et voldsomt driv og energi på scenen, har gjengen fra Valdres vokst seg opp til å bli en av de absolutt ledende i sin sjanger.

Staut har både gullplater og førsteplass på albumlista å vise til, samt en flere år lang turnéliste og et antall konserter som få andre band i Norge kan matche. Det har vært store og profilerte TV-opptredener, en solid rekke radiolistinger, og ikke minst: kvalitet hele veien.

Slik var det også i 2017. Staut startet opp året med et smell og slapp sin femte plate på sju år den 6. januar, og det nok en gang til strålende kritikker.

Aftenposten og Dagbladet var sjeldent samstemte da de kastet terningene til femmere og de begge kalte albumet for «Feiende flott folkrock».

Sekstetten brukte resten av 2017 på å reise rundt og spille for fulle hus i kjent energisk drakt. 2018 blir neppe dårligere. Staut slapp sin første singel for året allerede 12. januar, og man kan trygt forvente mer tiden som kommer.

Staut er:
    Gaute Lein
    Asle Tronrud
    Ørnulf Juvkam Dyve
    Dag Arve Sandnes
    Frode Flatland
    Torgeir Bolstad

www.staut.no

www.facebook.com/stautband/

www.instagram.com/stautmusikk/

torsdag 03. mai KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajè

VARIGHET: ca 90 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.