Steenstrup og Brungot: Åpent forhold

VARIGHET: Ca 1t og 20 min uten pause

ARRANGØR: Over Norge

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• ”Briljant”, ”gnistrende” og ”uten dødpunkter” er anmeldernes dom over Henriette Steenstrup og John Brungots humorshow ”Åpent forhold".

Endelig får vi oppleve to av Norges aller morsomste komikere sammen på scenen. I dette showet briljerer skuespillerne med sine treffsikre karakterer og parodier fra den norske kjendisfloraen. Det blir friske fraspark, dans og sang - med seg på scenen har de fullt band.

Regien er ved Bjarte Hjelmeland.

Varighet: 1 t og 20 minutter uten pause.

torsdag 13. desember KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1t og 20 min uten pause

ARRANGØR: Over Norge

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.