Steenstrup og Brungot: Åpent forhold

tor 13. des KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1t og 20 min uten pause

ARRANGØR: Over Norge

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

tor 13. des — KJØP
  • ”Briljant”, ”gnistrende” og ”uten dødpunkter” er anmeldernes dom over Henriette Steenstrup og John Brungots humorshow ”Åpent forhold".

Endelig får vi oppleve to av Norges aller morsomste komikere sammen på scenen. I dette showet briljerer skuespillerne med sine treffsikre karakterer og parodier fra den norske kjendisfloraen. Det blir friske fraspark, dans og sang - med seg på scenen har de fullt band.

Regien er ved Bjarte Hjelmeland.

Varighet: 1 t og 20 minutter uten pause.

tor 13. des KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1t og 20 min uten pause