Ingvard Wilhelmsen

man 08.10 KL. 18:00

VARIGHET: Ca 90 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Sjefen for Hypokonderklinikken i Bergen kommer tilbake for sjette gang! Ingvard Wilhelmsen er en populær kar som alltid fyller kulturhuset med både folk, humor og kloke ord. Vi gleder oss til en god dose sunn fornuft servert av vår favorittprofessor.

Ingvard Wilhelmsen er professor ved Institutt for indremedisin og er spesialist i indremedisin og psykiatri. Han driver en liten Hypokonderklinikk i Bergen og har skrevet mange, kritikerroste bøker om tankens makt.De siste årene har han også reist landet rundt og foredratt sin lære.

Foredraget tar for seg temaet  “Vi står sterkest sammen når vi står sterkt alene”.  Ingvard Wilhelmsen lar deg se dine bekymringer fra et nytt perspektiv, og du kan vente deg et motiverende og morsomt foredrag for enkeltmennesket på hjemmebane eller i arbeidslivet.

mandag 08. oktober KL. 18:00

VARIGHET: Ca 90 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.