Lykkeliten

VARIGHET: ca 80 min

ARRANGØR: Kvammen & Sægrov Scene AS

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

PARKERING
    Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

FORHÅNDSBESTILLING SNACKS & DRIKKE

Hentes i Lillesalen (rett frem når du kommer inn i foajeen)

• ”Lykkeliten” med Rune Andersen hadde premiere i Kilden i Kristiansand i januar 2018, og har siden det fylt teatersaler på Stavangeren, Den Nationale Scene i Bergen og på Nationaltheatret i Oslo.

Forestillingen gjorde sterke inntrykk på et samstemt kritikerkorps.
    Fædrelandsvennen trillet terningkast 6, Revolt Magasin skrev ”Respekt, Rune. Respekt” og ga også terningkast 6. VG mente at ”Forestillingen burde foreskrives på blå resept”, terningkast 5. Aftenpostens Mona Levin skrev begeistret: ”Mesterlig”, terningkast 5 og Stavanger Aftenblad: ”Denne må du se”! Terningkast 5.

Publikumsreaksjonene har vært tilsvarende. Her er et lite utvalg: ”Enestående”, ”Det sterkeste jeg noensinne har sett på en scene”, ”Strålende”, ”En emosjonell berg og dalbane, med mye latter og noen tårer”, ”En viktig og rørende forestilling”.

”Lykkeliten” setter fokus på et viktig og omfattende tema; Barn som blir utsatt for vold i nære relasjoner. Her med en pappa som kom hjem fra sjøen og drakk og slo. Og på den andre siden viktigheten av de gode naboene, elskelige lærere, mormor og morfar, en mamma med grenseløs kjærlighet til Rune og søstrene. Disse gode kreftene som gjorde en forskjell.

Det utvises balansekunst på høyt nivå mellom det hylende morsomme og beksvarte mørke. Forestillingen er full av humor og optimisme, typetegninger og imitasjoner.

Fædrelandsvennen: ”Rune Andersen føyer et nytt kapittel til denne type dramatikk med dypt alvor og komikk, og han gjør det som en kjærlig mester, full av menneskelig varme”.

Velkommen til ”Lykkeliten” - en ærlig, rystende og humoristisk forestilling.

fredag 26. oktober KL. 19:00

VARIGHET: ca 80 min

ARRANGØR: Kvammen & Sægrov Scene AS

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

PARKERING
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

FORHÅNDSBESTILLING SNACKS & DRIKKE

Hentes i Lillesalen (rett frem når du kommer inn i foajeen)