Lykkeliten

VARIGHET: ca 80 min

ARRANGØR: Kvammen & Sægrov Scene AS

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Kvammen & Sægrov presenterer:

Rune Andersen: Lykkeliten

Det er aldri barnets skyld. Det finnes alltid et håp. Gjør valg.
    Rune Andersen vokste opp med en voldelig far. I TV 2-programmet Vårt lille land fortalte han og de tre søstrene om oppveksten. Som voksen ble han en folkekjær og prisbelønnet komiker. Etter at Runes historie ble offentlig kjent har det blitt viktig for ham å ta temaet med inn på scenen. Valget med å sette opp forestillingen Lykkeliten har vært Runes største utfordring som artist. Men han brenner for dem som har opplevd og opplever vold og overgrep som barn. Og nå forteller han historien med de virkemidlene han mener er viktig; ærlighet, varme og humor. Gjennom forestillingen formidler han tydelig det som ble hans erfaring: Det er aldri barnets skyld. Det fins alltid et håp. Gjør valg. Velkommen til Lykkeliten; en ærlig, rystende, og humoristisk forestilling.

Regi: Pål Mangor Kvammen

fredag 26. oktober KL. 19:00

VARIGHET: ca 80 min

ARRANGØR: Kvammen & Sægrov Scene AS

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.