Amundsen Bryggeri

lør 09. nov KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajé

VARIGHET: Ca 2 timer

Arrangementet i foajeén starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.
  • Amundsen sitt motto lyder “Created by Craftsmen” den moderne håndverkeren som brygger øl etter visjonen “Kvalitet, konsistens, innovasjon og lidenskap”. Denne kvelden får du smake på noen av deres øl.

Bryggeriet har fokus på å være nytenkende og kreative, de brygger øl i verdensklasse, med førsteklasses ingredienser til hele verden.

Som Oslos største håndverksbryggeri, og et av Norges raskest voksende bryggerier, har Amundsen Bryggeri hatt en fantastisk vekst siden starten i 2011. Amundsen er i dag verdenskjent for sine brygg, og eksporterer til alle verdens kontinenter.

Følg med på vår nettside for oppdatert informasjon om hvilke øltyper du får smake.

lør 09. nov KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajé