Ingeborg Oktober

tor 31. okt KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Klubbscenen

VARIGHET: Ca 1 time

Ingeborg Oktober fremfører nordnorsk visesang i både folk, rock, akustisk og minimalistisk form. Sjangermessig har låtene blitt beskrevet som vakre, fengende melodier med tekster som utfordrer lytteren til å høre ekstra godt etter.

Hun slapp nemlig sitt andre album “Skjømmingsboka”, høsten 2018 til strålende kritikk og terningkast 5 i blant andre Dagsavisen, som beskrev albumet som «perfekt komponert» og Ingeborg som “en av de norske artistene som har størst potensial for å bli folkekjær”. Albumet vant Spellemann i kategorien “Vise”.

Albumslippet ble etterfulgt av landsdekkende turné, og kritikeren Egon Holstad beskrev en av konsertene på følgende vis: “Hun holder da også publikummet (…) forrerst på stolene, hele seansen gjennom. De oppmøtte er synlig fjetret, og det er peise stille både mens hun snakker og under låtene, kun avbrutt av ekstatisk applaus mellom numrene”. Gåsehudgaranti!

tor 31. okt KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen