Lissie

fre 01. nov KL. 20:00

VARIGHET: ca 1 time og 30 min

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

fre 01. nov — KJØP
  • Lissie har vært i studio og spilt inn pianoversjoner av noen av sine største hits! Resultatet ble det nydelige albumet “When I’m Alone: The Piano Retrospective”.

Lissie elsker Norge, og Norge elsker Lissie. Det er derfor ingen overraskelse at hun vender snuten mot Skandinavia, til sine trofaste fans i nord, når hun nå skal på verdensturné.

Siden braksuksessen med debutalbumet “Catching A Tiger” i 2010 og oppfølgingsalbumet ”Back to Forever” fra 2013, har det gått slag i slag. Lissie ble raskt en yndling hos både presse og publikum med sin blanding av syttitallsinspirert country, folk- og vestkystrock.

Med “When I’m Alone: The Piano Retrospective” tar Lissie oss med på en reise gjennom sin fantastiske musikalske karriere. Vi får et innblikk i tankene og følelsene bak hennes største låter, og vi blir bedre kjent med den jordnære superstjernen fra statene.

Nå er hun endelig klar for et nytt norgesbesøk, og i november kommer hun til oss. Det er duket for en svært intim konsert, hvor publikum får oppleve Lissie på nedstrippet vis og i duoformat. Perfekt for salen i Nøtterøy Kulturhus. Velkommen!

fre 01. nov KL. 20:00

VARIGHET: ca 1 time og 30 min