Beckstrøm og Indrehus

tir 05. nov KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Klubbscenen

VARIGHET: Ca 1 time og 20 min

I forbindelse med Litteraturuka i Vestfold 2019, har vi gleden av å være vertskap for en dobbelkonsert med to karer som begge har sin særegne stil. Én erfaren artist og én relativt fersk på vei opp og frem.

Lars Fredrik Beckstrøm er kjent for et stort publikum, både som bassist i deLillos og som soloartist. Med låter som «Svigermor» og «Den feite mannen» har han for lengst sunget seg inn i nordmenns bevissthet. Beckstrøm er stadig aktuell, både solo og med deLillos.

Kåre Indrehus, bosatt på Nøtterøy, spiller sunnmørsk vagabondblues. Han seiler stadig høyere på den nye norske visebølgen med sin fortellende og ofte humoristiske musikk. I januar kom han med sin tredje soloplate, med påfølgende høye terningkast. Den nye singelen «Bot og bedring» slippes 13. september.

tir 05. nov KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen