Italiensk aften

lør 26. okt KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajé

VARIGHET: Ca 2 timer

Arrangementet i foajeén starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.
  • Nordmenn elsker italiensk vin og mat. Men hvordan velge i havet av produsenter?

Sammen med A-magasinets Ingvild Tennfjord knekker vi koden til å forstå de italienske vinene. Hun hjelper deg gjen-kjenne kvalitet og finne dine personlige favoritter. Dette blir en sann nytelse.

Vi smaker fem viner i løpet av kvelden. Alt presentert med Ingvilds humoristiske og forståelige stil som har gjort henne til Norges mest leste vinekspert.

INKLUDERT: Herr & Fru på Teie stiller med litt småsnacks på bordene.

lør 26. okt KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajé