Erik Bye – av og med Benny Borg

ons 06. nov KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

ons 06. nov — KJØP
  • Benny Borg er Norges suverene ener på biografiske
    forestillinger. Han har tidligere gitt oss kritikerroste forestillinger med Cornelis Vreeswijk, Elvis, Johnny Cash og Evert Taube. Nå gir han oss historien om Erik Bye.

Med respekt for hans arv skaper Benny Borg et portrett av den legendariske kunstneren med ord og toner. Erik Bye står som en bauta i nyere norsk historie. Han virket som kritisk journalist, programleder i radio og TV, musiker, dikter, låtskriver og sto alltid på de svakes side.

Benny Borgs hyllest til Erik Bye får utsøkt uttrykk i Borgs egen varme stemme og gitarspill. Han forsøker seg ikke som
    Bye-kopi, men skaper sitt eget musikalske rom i Byes univers. For artisten Benny Borg har livets eventyr svingt mellom
    vemod og glede, noe som kommer til utrykk i både det såre enkle og det lune humoristiske.

Stykket er basert på boken «Erik Bye» av Asbjørn Bakke.

ons 06. nov KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min