The Fluteman

tir 22. okt KL. 18:00

VARIGHET: ca 1 time og 10 min

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

tir 22. okt — KJØP
  • Blokkfløyte – som du aldri har hørt den før!

Velkommen til et show du aldri har sett maken til! Gabor Vosteen er et geni på blokkfløyte og nå kommer han til Nøtterøy Kulturhus for å gi deg en latterlig time du sent vil glemme.

The Fluteman reiser verden rundt med sitt prisbelønte show som får både barn og voksne til å gapskratte. Med musikk som spenner fra Bach til Lennon spiller han opp til 5 blokkfløyter om gangen.

Showet er uten tale, og ved hjelp av musikken og kropps-
    språket gir han deg sitt syn på verden, og du forstår alt han prøver å å si!

Alder: Passer fra 5 år.

Om Gabor Vorsteen: Tyske Gabor Vosteen har bakgrunn som musiker og skuespiller. Han har studert på musikkhøyskolen i Hannover og tatt skuespillerutdanning ved den Internasjonale Teaterskolen i Brussel. Vosteen har spesialisert seg med blokkfløyte som instrument. Han har gjort utallige opptredener som The Fluteman og vunnet mange priser.

tir 22. okt KL. 18:00

VARIGHET: ca 1 time og 10 min