Blanda drops – Nøtterøy Musikkorps

søn 20. okt KL. 18:00

VARIGHET: Ca 2 timer m/pause

ARRANGØR: Nøtterøy Musikkorps

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

søn 20. okt — KJØP
  • Nøtterøy musikkorps er et kjent og kjært korps som har bidratt med underholdning både i egen kommune og langt utenfor landets grenser i 81 år.

Nå holder vi vår første konsert med vår nye dirigent: Thomas Andersen. Han er til daglig tubaist i marinemusikken og bor i Horten. Han er født og oppvokst på Hamar.
    Benytt sjansen til å høre vårt kjære korps, både med kjent og kjær musikk og noen nye perler.

Konserten markerer avslutningen av Kulturuka i Færder 2019. I forkant av konserten arrangerers det familiequiz i foajeen fra kl 16:30.

Mer info og påmelding kommer i færderkalender.no. Alle deltakere på familiequizen får gratis inngang på konserten.

Velkommen!

søn 20. okt KL. 18:00