Operaperler

lør 19. okt KL. 18:00

VARIGHET: ca 2 timer m/ pause

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

lør 19. okt — KJØP
  • Operaperler med Universitetets symfoniorkester og studenter fra Operahøgskolen.

Dirigent: Kjell Seim
    Konsertmester: Stig Nilsson

Konserten er et samarbeid mellom Universitetets Symfoniorkester, Oslo, og Operahøgskolen i Oslo.

Solister fra Operahøgskolen - alene eller som grupper - og orkesteret vil sammen fremføre mange sangstykker fra ope-raens verden i konsertversjon. Orkesteret vil lage en ramme rundt dette med to feiende ouverturer, Festouverturen til Dmitry Shostakovich og Skjebnens Makt av Guiseppe Verdi.

Vi ønsker velkommen til en festkveld med opera tett på publikum og til kontrastfylte opplevelser.

Om Universitetets Symfoniorkester: Universitetets Symfoniorkester, Oslo (USO), tidligere Studenterorkesteret, feiret i 2017 sitt 130-års jubileum, skjønt røttene i universitetsmiljøet kan føres tilbake til 1830-årene. Orkestermedlemmene er både studenter og ansatte ved Universitetet i Oslo, men mange er også tidligere studenter som har fortsatt i orkesteret etter endt studietid.

lør 19. okt KL. 18:00

VARIGHET: ca 2 timer m/ pause