Hats off to Led Zeppelin

lør 16. nov KL. 20:00

VARIGHET: Ca 2 timer og 30 min inkl. pause

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

lør 16. nov — KJØP
  • Led Zeppelins musikk er mektig, melodisk og rå. Selv om Led Zeppelin opphørte i 1980 er musikken deres mer relevant enn noensinne. Bandet erobret USA i løpet av 1969, resten av verden året etter, og var gjennom hele 70-tallet rockens desidert største gruppe når det gjaldt platesalg og publikumstall.

Det engelske tributebandet Hats Off To Led Zeppelin har vunnet prisen for bandet som er mest likt Led Zeppelin flere ganger. I «National Trubute Music Awards 2019” vant de også prisen for beste band. Konserten er spekket med Led Zeppelins klassiske hits: Stairway to Heaven, Whole Lotta Love, Kashmir, Immigrant Song, Rock And Roll og mange, mange flere.

Med utrolig energi og følelse fanger de sjelen til Led Zeppelins musikk. De er det eneste tributebandet som er offisielt godkjent av Marshall forsterkere og UK No.1.
    Hats Off To Led Zeppelin har turnert i hele verden gjennom mange år. Nå er de altså klare for Nøtterøy Kulturhus!

PS. Bandets manager er er Warren Grant, sønn av Led Zeppelins manager Peter Grant.

lør 16. nov KL. 20:00

VARIGHET: Ca 2 timer og 30 min inkl. pause