Hollow Hearts

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Klubbscenen

VARIGHET: Ca 1 time og 15 min

tor 14. nov — KJØP
  • Hollow Hearts bemerker seg som en sjelden vare på den norske konsertscenen. I rasende fart har de seilt opp som et band som leverer håndverk av høy kvalitet i alle ledd fra første stund - med sin helt egne form for folk, roots og americana har de begeistret publikum landet over med sine energiske, ekte og lidenskapelige konserter.

Denne høsten slipper Hollow Hearts sitt tredje studioalbum, og begir seg dermed ut på turne for å spille flere titalls konserter i både inn- og utland.

Hollow Hearts: Ida Løvheim (vokal, gitarer, trekkspill), Ida Karoline Nordgård (vokal, el.bass, akk.gitar), Christoffer Nicolai Mathisen (vokal, gitarer, pedal steel, dobro) og Mikael Pedersen Jacobsen (vokal, trommer, mandolin).

tor 14. nov KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen