En julefortelling

tir 03. des KL. 18:00

VARIGHET: Ca 2 timer med pause

ARRANGØR: Steinerskolen

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

man 02. des — KJØP
    tir 03. des — KJØP
  • Steinerskolene på Nøtterøy og Slottsfjellet deltar i feiringen av steinerskolenes hundreårsjubileum med teater-og musikkforestillingen En julefortelling av Charles Dickens.

Her møter vi gjerrigknarken og julehateren Ebenezer Scrooge, som gjennom sitt møte med tre spøkelser, får muligheten til å forvandle sine forestillinger om at julen er humbug. Dramatiseringen har med sitt fargerike persongalleri og saftige dialoger, blitt en gjenganger i juletiden, også her til lands.

Ta med barna på teatermoro med innhold, spenning og juleglede!

Alder: Passer for hele familien

man 02. des KL. 18:00