The September When

lør 14. des KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

lør 14. des — KJØP
  • The September When er tilbake i storform, og denne lørdagskvelden runder de av året med en storslått avslutningskonsert i Nøtterøy Kulturhus!

The September When, med Morten Abel i spissen, er et av sin generasjons mest definerende norske band. Bandet står bak en imponerende rekke udødelige hits, og i år har de levert en fantastisk rekke med konserter.

Med slipp av klassiske album som “Huggermugger” og “Mother I’ve Been Kissed”, satte The September When en ny standard for norsk rock. Musikken har vist seg å tåle tidens tann bemerkelsesverdig bra, og det er rett og slett en sann fryd å gjenoppdage den knallsterke låtkatalogen med hits som “Bullet Me”, “Cries Like A Baby” og “Can I Trust You” i 2019.

I desember runder The September When av et år, hvor de virkelig har fått børstet støv av gamle kunster, med en festkonsert hos oss i Nøtterøy Kulturhus i anledning 25-årsjubileet vårt! “Noen spurte om vi ville ha en siste spillejobb”, sier Morten Abel, “og det ville vi”. Noen ganger er det så enkelt.

lør 14. des KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min