Hanne & Tre Tenorer

ons 18. des KL. 18:30

VARIGHET: Ca 1 time og 45 min uten pause

ARRANGØR: Hanne Krogh Productions As

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

ons 18. des — KJØP
  • I år er det 10 år siden Hanne Krogh lanserte sin originale juleturne-ide med å la nasjonens største stemmer fritt og storslagent boltre seg i musikkens store klassikere og vakre julesanger. Kombinert med varm, klok og slagferdig formidling av julens budskap, har Hanne & Tre Tenorer utviklet seg til å bli blant norsk kulturlivs største suksesser.

Jubileet feires med de største høydepunktene fra de 10 årene, fremført av tre av våre fremste tenorer gjennom alle tider, årets musikalske stjerneskudd, formidable Anna-Lisa Kumoji og ledet av Hanne Krogh, en av nasjonens fremste formidlere av ord og toner.Jubileet feires med originalbesetningen, tre av våre fremste

operatenorer gjennom alle tider, og årets musikalske stjerneskudd, formidable Anna-Lisa Kumoji.

Anmeldernes seksere har falt tett som snøkrystaller over dette ensemblet, og både publikum og presse har hentet frem de helt store ordene: “Den perfekte julekonserten”, “Tidenes beste julekonsert”, eller da Fædrelandsvennen begrunnet sin sekser med: “Hanne Krogh gav oss julekonserten alle andre julekonserter vil måles etter.”

Til jul kan publikum oppleve et nytt show hvor sangprestasjoner i verdensklasse kombineres med humor og moro.

Artister:
    Hanne Krogh.
    Thomas Ruud, en verdenstjerne nå bosatt i Tønsberg-distriktet. Statsooper Stuttgart og Statsooper Hannover, hovedroller over hele verden, senest i
    Singapore og Bangkok.
    Jan Erik Fillan, en av landets fremste tenorer med roller på de store operaene og i tillegg en fantastisk musikal-, pop- og croonersanger.
    Nils Harald Sødal, solist på Den Norske Opera, hovedroller i flere europeiske operaer, blant dem prestisjetunge Semperoper, Dresden.
    Anna-Lisa Komuji sjokkerte en samlet musikkbransje da hun i TV-programmet “All Toghether Now” sang med et trøkk som ville gjort selv Tina Turner misunnelig. Anna-Lisa er internasjonal musikal-sanger og reiser på juleturne direkte fra rolle i musikalen “The Book of Mormon”.

Musikere: Stein Austrud, kapellmester, keyboards, perkusjon, med mer.
    Tarjei Nysted, fioliner, nøkkelharpe, perkusjon. Stig Espen Hundsnes, trompeter, irske blikkfløyter, perkusjon.
    Kor: Tønsbergkoret.
    Regi: Johan Osuldsen, Hanne Krogh, Stein Austrud.

ons 18. des KL. 18:30

VARIGHET: Ca 1 time og 45 min uten pause