Julematine

tor 19. des KL. 13:00

VARIGHET: Ca 1 time

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.
  • Marinemusikken runder igjen av et hektisk og innholds-
    rikt musikkår med en klassisk julematiné for store og små.

Marinemusikkens Julematiné er en hyggelig familie-
    forestilling med levende lys, vakker sang og klassiske
    juleperler. Korpsets musikere har som alltid nisseluene klare og får i år igjen god hjelp fra Granlykoret, under ledelse av Hilde Troneng.

Vi lover både barn og voksne, kjente og kjære sanger og juletoner, som garantert vil få deg i den rette julestemningen.

Dirigent er i år Maria Molund.

PS: Tradisjonen tro byr Ordføreren på kaffe og kake i foajeen etter forestillingen.

tor 19. des KL. 13:00

VARIGHET: Ca 1 time