På en grønnmalt benk i haven

ons 30. okt KL. 14:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajé

VARIGHET: ca 50 min

ARRANGØR: Den Kulturelle Spaserstokken

Arrangementet i foajeén starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.
  • DEN KULTURELLE SPASERSTOKKEN ønsker velkommen til Nøtterøy Kulturhus med forestillingen «På en grønnmalt benk i haven» med Underholdningsvogna.

«På en grønnmalt benk i haven» er en musikalsk teaterforestilling med et humoristisk skråblikk på hverdagslivet.

Her møter vi venninnene Astrid og Ingeborg som mimrer tilbake til tiden på husmorskolen og drøfter livets mange utfordringer gjennom teater og sang. Det blir velkjente slagere og gamle viser, flotte kostymer, humoristiske skildringer og sangskatter som rører.

ons 30. okt KL. 14:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajé