Fordommer med Ørjan Burøe

VARIGHET: 80 min

ARRANGØR: Booking og Eventservice

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• En fullsatt sal fikk gleden av å se Fordommer i fjor, nå kommer Ørjan Burøe tilbake!

Dette er Ørjan Burøe sin aller første soloforestilling. I over 18 år har han reist rundt som komiker, men det er først nå han står alene og Ørjan står stolpestøtt.

Dette er en forestilling som røsker deg i sjela og han beveger seg hårfint på kniveggen hele veien. Med nærmere 50% skilsmisser i året mener Ørjan det er på tide at man tar seg selv, forholdet og barna på alvor.

Forestillingen tar tak i tabubelagte temaer som sjalusi, sorg, fordommer, men også de trivielle hverdagslige ting vi kanskje ikke snakker så mye om.

Ørjan er en komiker med svært mye på hjertet og det tok ikke lang tid før bloggen hans var blant Norges mest leste. Med lang fartstid på radio, TV og ikke minst scene er dette en morsom og sterk forestilling med tette punchlines, som gjør at du ler og ler og ler og kanskje til og med gråter en liten skvett.

fredag 27. april KL. 21:00

VARIGHET: 80 min

ARRANGØR: Booking og Eventservice

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.