Natt i Nisseland

lør 30. nov KL. 18:00

VARIGHET: Ca 2 timer m/pause

ARRANGØR: Showbøck v/ Philip Bøckmann

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

lør 30. nov — KJØP
  • Julaften er i fare! Trollmannen i Vinterlandet har kastet en forbannelse over Nisseland, og en frustrert Nissefar vurderer å barbere av seg håret og rømme til nærmeste palmestrand. Det er jo ikke så heldig dagen før dagen.

Claus, nissens assistent, og kusken Igor tar med seg Mats og Mina, to barn fra barnehjemmet, ut på et skummelt eventyr. Hvis de finner trollmannen, klarer de å bryte forbannelsen?

Natt i Nisseland er en kritikerrost barne – og familiemusikal med spenning, varme, massevis av humor og fengende musikk. Forestillingen er vist hos oss to år på rad, og denne jula kommer de jommen tilbake!

ALDER: Gøy for hele familien fra 4 år.
    PS: Vi selger pølser, grøt og saft før, i pausen og etter forestillingen.
    Forhåndsbestill gjerne så det står klart før start eller i pausen.

lør 30. nov KL. 18:00

VARIGHET: Ca 2 timer m/pause