Faulty Towers – The Dining Experience

tor 05. des KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajé

VARIGHET: Ca 2 timer

Arrangementet i foajeén starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.
  • Torsdag: UTSOLGT!
    Onsdag: EKSTRA!
    ******************************************************
    Fjorårets latterligste middag er tilbake:

Over en million solgt billetter over hele verden!
    ‘Fawlty Towers’ er sannsynligvis den meste populære og kjente britiske komiserien som er vist på norsk TV.

Rollefigurene som vi elsker gjenoppstår i ‘Faulty Towers The Dining Experience’, som er et unikt, interaktivt 5-stjerners show fullstappet med latter og med humoren vi husker fra serien.
    Alt kan skje når den maniske Basil, den dominerende Sybil og ikke minst den språk-forvirrede, klønete Manuel serverer gjestene middag på typisk ‘Faulty’ måte!

Mye av showet er improvisert. "Faulty Towers The Dining Experience" har vært en kjempehit over hele verden og har turnert i Norge hvert år siden 2013 og kommer nå tilbake i 2019!
    Dette showet ble satt opp på en restaurant i London’s West End tidlig i November 2012.

I følge Time Out, London, er det et av de topp 3 mest besøkte showene i London den samme måned. Nå er det booket helt fram til slutten av 2019.Faulty Towers the Dining Experience’ debuterte på Sydney Opera House i september 2013 med 8 utsolgte show og har vært tilbake manger ganger mellom 2014 - 2019. I mai 2014 debuterte showet på selveste Royal Albert Hall med 5 utsolgte show og har vært tilbake igjen flere ganger mellom 2015 – 2019.

Les hva kritikerne sier:

"Det har muligens vært ledd mer på kortere tid av et Gaffel & Karaffel-publikum tidligere under et show, men jeg tviler på det. Noensinne. For Faulty Towers The Dining Experience er noe for seg selv"– Rogalands Avis (6)

"En tre-retters i særklasse"- Haugesunds Avis

"Middagsservering til terningkast seks" – Åndalsnes Avis
    **** «A once in a lifetime dining experience» – London Theatre Guide

**** «A two-hour eat, drink and laugh sensation» – Daily Telegraph

***** «This is top end entertainment, a triple espresso of physicality that will knock you for six. Deliciously entertaining from start to finish, this is not to be missed.» – What’s On, London

***** «This is belly-achingly funny and something truly unique. We can’t recommend it enough» – London Date Guide

Prisen inkluderer 3-retters meny og show. Drikke til maten kjøpes separat.

Varighet ca. 2 timer – ikke pause.

ons 04. des KL. 19:00

tor 05. des KL. 19:00