Wiehe & Forsberg

lør 12. okt KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

lør 12. okt — KJØP
  • Bob Dylan besøkte Sverige for første gang i 1966.

Etter å ha landet på Arlanda ble han kjørt av Lasse Berghagen (i Lill-Babs Mercedes) til hotell Flamingo i Solna.
    Slik starter kjærlighetsforholdet mellom Sverige og Dylan.
    Høsten 2019 drar Mikael Wiehe og Ebba Forsberg ut på en nordisk turné der de tolker Bob Dylan med tekster på svensk av Mikael Wiehe.

Turneen avsluttes på Nøtterøy Kulturhus lørdag 12. oktober.

lør 12. okt KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min