Creedence Mania 1969

lør 15. feb KL. 19:30

VARIGHET: 90 min uten pause

ARRANGØR: OnstageBooking

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

lør 15. feb — KJØP
  • På med ruteskjorta, og bli med Fortunate Sons tilbake til 1969!

1969 er året som ga oss Woodstock, Månelandingen, Vitnamkrigen og store sosiale endringer over hele kloden. Og ikke minst er det året hvor Creedence Clearwater Revival ga oss hele tre(!!) klassiske album og hits som Proud Mary, Bad Moon Rising, Green River, Down on the Corner, Cotton Fields, Fortunate Son, Midnight Special og mange fler!

Norges fremste Creedence-band, Fortunate Sons, følger nå opp publikumsfavoritten Creedence StoryNight med et nytt show spekket med hits. I tillegg til å gi publikum et gjenhør med alle de fantastiske låtene Creedence dominerte hitlistene med over hele verden, får også publikum et gjensyn med hvordan verden så ut i dette begivenhetsrike året.

Showet gir et innblikk i hvordan enkelte av Creedence sine låter ble soundtracket til en tidsalder og et samfunn preget av demonstrasjoner, flower power og massive populærkulturelle endringer!
    Her blir det allsang - her blir det CreedenceMania!

lør 15. feb KL. 19:30

VARIGHET: 90 min uten pause