dePresno

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Klubbscenen

VARIGHET: ca 60-75 min

tor 10. okt — KJØP
  • Etter å ha vært Urør-finalist våren 2016 med låten Stranger in Disquise, ble dePresno i løpet av året en av de mest spilte artistene på norsk radio med singlene Hide And Seek, See You Soon, Mr Big og Souvernir. Ep’ene Forever (2016) og The Last of the Romantics (2017), samt glitrende opptredener på bransjefestivaler som The Great Escape, by:Larm, Eurosonic og Reperbahn Festival, har bidratt til at dePresno har befestet seg som en ærlig og ekte popartist og låtskriver.

Nå er endelig dePresno aktuell med sitt solide debutalbum, Technicolor, som han tar med seg i bagasjen når han legger ut på turné høsten 2019.

Technicolor er tilgjengelig i alle kanaler: https://lnk.to/dePresno_Technicolor

Foto:Kenny McCracken

Anmeldelser:
    5/6 – Bergens Tidende – «Forever (EP)» – Storslagen sårhet
    Bergens Tidene – Med sin malmfulle røst, oppslukende tekster og smarte melodier har han skapt et unikt, lett gjenkjennelig uttrykk

Liveanmeldelser:
    5/6 – by:Larm 2019 – DePresno treffer rett i hjertet (og dansefoten)!
    5/6 – by:larm 2016 – Pop og soul, blandet med en bluesy croonervokal, som kommer med melankolske, fortellende tekster
    by:Larm 2016 – Potensialet er gigantisk, og både låtene og stemmen hans har alt som trengs for å kunne gjøre det veldig så stort
    by:Larm 2016 – Med sin unike stil og musikalske retning, kan nok en bergenser ta sats fra de syv fjell og lande mykt i publikums armer.
    Bergenfest 2016 – Behersket lokalt stjerneskudd

tor 10. okt KL. 20:00