The Johnny Cash & June Carter Songbook

fre 18. okt KL. 20:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause

ARRANGØR: OnstageBooking

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

fre 18. okt — KJØP
  • Bak enhver stor mann står en kvinne.
    Bak "The Man in Black" sto June Carter.

The Boys named Sue blir av flere omtalt som Norges beste på å tolke musikken til Johnny Cash, og i showet "The Songbook" gir de publikum et gjenhør med alle de fantastiske hitene til The Man in Black. Men de stopper ikke der. Showet gir også et innblikk i den betydelige rollen June Carter spilte for Cash sin karriere, både som kone og som musikalsk inspirator, entertainer og låtskriver av blant andre monsterhiten Ring of Fire.

Songbook gir deg låter som Folsom Prison, San Quentin, Jackson, It ain't me, Times a waistin og Walk the Line, samtidig som showet gir et innblikk i dynamikken mellom to av de mest talentfulle og karakteristiske scenepersonlighetene verden noensinne har sett!

fre 18. okt KL. 20:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause