Slik takler du idiotene på jobben

man 11. nov KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

man 11. nov — KJØP
  • Et foredrag om de vanskelige kollegene av Per Henrik Stenstrøm

Norges mest medieomtalte foredrag de siste årene kommer nå snart til ditt kulturhus. Den prisbelønte foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm legger ut på turné med foredraget som lærer deg å håndtere de vanskelige kollegene.

Du vet de som forsurer arbeidsplassen din. De irriterende kollegene som tapper deg for krefter. Alle har minst én idiot på arbeidsplassen, men spørsmålet er om det går an å sette pris på en egoistisk surpomp? Og hvilken kollegatype er du?

Dette er et foredrag om moderne motivasjonsteori som skaper bedre miljø på jobben. Om krevende kolleger. Tidstyven, møteplageren, ordgyteren, gledesdreperen, bedreviteren og solstrålen. Om konfliktene som oppstår mellom medarbeidere. Om frustrasjonen og brysomme forskjeller på jobben.

Referanser

Foredraget «Slik takler du idiotene på jobben» solgte ut Kulturbadet Sandnessjøen. Per Henrik fenget publikum på imponerende vis gjennom en forrykende halvannen time. Forestillingen var både tankevekkende og lærerik, med en god dose humor. Foredraget gir seg selv gode muligheter for samarbeid med næringsliv, i Kulturbadet stilte flere bedrifter med sine ansatte. Dette fortjener et stort publikum- anbefales på det sterkeste.
    -Odd Arne Skogsholm, kultursjef, Alstahaug kommune

Morsom og poengtert! En fest å oppleve.
    -Helgelands blad

Et av de beste foredragene jeg har hørt.
    -Jan Grønbech, Google-sjef

Anbefales på det sterkeste!
    -Odd-Bjørn Hjelmeset, Norges Skiskytterforbund

Alle foredrag burde ha samme høye kvalitet.
    -Are Sende Osen, programleder, NRK

Engasjerende og humoristisk.
    -Andreas Norvik, direktør, Den Norske Opera & Ballett

Traff veldig bra. Svært underholdende.
    -Ditleif M. Jacobsen, direktør, Schjærven AS

man 11. nov KL. 19:00