Bells and Spells

fre 15. nov KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 10 min

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

fre 15. nov — KJØP
  • Velkommen inn i Victoria Chaplins særegne univers der det visuelle er essensen.

Bells and Spells bringer deg inn i en fantasiverden hvor illusjoner, akrobatikk, dans og musikk vil målbinde og utfordre din virkelighetsoppfatning. I det magiske møtet mellom virkelighet og fantasi finner du Aurélia Thierrée i hovedrollen.

Forestillingen er skapt av Charlie Chaplins datter, Victoria Chaplin Thierrée og er oppfølgeren til de internasjonalt anerkjente «L'Oratorio d'Aurelia» (som ble satt opp hos oss til kulturhusets 10-årsjubileum i 2004) og «Murmures des Murs» som ble vist hos oss i 2016. Begge til stående applaus, fulle hus og sterke tilbakemeldinger.

Bells and Spells spilles nå i Paris, og vises frem til 12. mai hele 50 ganger på Théâtre de L'Atelier Paris, der den tas i mot med åpne armer og mye glede, og fikk 18 av 20 mulige poeng av anmelderene.

Før forestillingen kommer til oss i november, skal den blant annet på turné i Italia, England, Russland, Sveits og Hellas.

Forestillingen er en del av SJEFENS FRISTELSE, som er høstens store tilbudspakke.

Les mer her: http://aureliathierree.com/bells-and-spells/

fre 15. nov KL. 20:00