fre 08. nov KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 20 min

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

fre 08. nov — KJØP
  • Tidenes fredagsparty?

Åtte venner, alle førsteklasses akrobater og musikere, møtes for å feire livet og hverandre. Hjulpet av K.Zia's rå stemme får galskapen fritt spillerom fra høydepunkt til høydepunkt.

Gled deg til et fyrverkeri av en forestilling, som inkluderer rå akrobatikk, humor, vakker sang, flott musikk (live på scenen), og masse, masse herlig livsglede. Kompaniet Analog har base i Berlin, og er nå booket til turneer i en rekke land.

Nøtterøy Kulturhus har også produsert en turné med denne forestillingen, slik at den i tillegg til Nøtterøy skal besøke Drammens Teater, Arendal Kulturhus, Stavanger Konserthus og Festiviteten i Haugesund.

Alder: Anbefales fra 10 år
    Forestillingen er en del av SJEFENS FRISTELSE, som er høstens store tilbudspakke.

Les mer her: https://www.analogthecompany.com/shows

****************************

PS. Nyt deilig mat med gode venner før du drar på konsert eller forestilling!

Herr & Fru på Teie holder åpent fra kl. 17.00 spesielt for publikum som skal til Nøtterøy Kulturhus noen dager denne høsten. Unn dere litt ekstra sosialt samvær i intime omgivelser og deilig mat før dere drar til oss! Restauranten holder åpent før Wiehe og Forsberg 12. oktober, The Johnny Cash & June Carter Songbook fredag 18. oktober, Finale fredag 8. november og Bells and Spells fredag 15. november.

NB. Bordbestilling og begrenset med plass. Bestill direkte hos Herr & Fru: tlf. 40 00 99 60 – post@herrogfru.no

fre 08. nov KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 20 min