The Road is just a Surface

søn 27. okt KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 15 min

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

søn 27. okt — KJØP
  • Etter å ha vært borte fra musikkscenen siden 2005, kom endelig Anja Garbarek med nytt materiale som hun sammen med Jo Strømgren laget til et fantastisk musikalsk teater. The Road is just a Surface hadde premiere under Festspillene i Bergen i mai 2018. Siden den gang har forestillingen blitt satt opp flere ganger på Den Norske Opera.
    Garbareks sterke og vakre musikalske univers kombinert med Jo Strømgrens lange og kreative koreografiske reise, har endt med en unik forestilling som vi gleder oss stort til å vise deg. På scenen finner vi Anja Garbarek, fiolinisten Bergmund Waal Skaslien og danseren Line Tørmoen.

Mer om forestillingen:
    Anja Garbarek er en av Norges mest interessante kunstnere og har siden debuten i 1992 utfordret det musikalske spenningsrommet mellom kunst og pop, med sine visuelle og teatralske uttrykk og en sjelden detaljrikdom. Hun fikk internasjonal anerkjennelse med albumet Balloon Mood (1996) og Smiling & Waving (2001). For første gang siden 2005 presenterer hun nå helt nytt materiale. Hun har med seg koreograf og regissør Jo Strømgren, kjent for sin finurlige historieformidling og distinkte, fysiske humor.

The Road is Just a Surface er et helintegrert scenisk verk som blander musikk, dans, teater, performance og videokunst.
    Produsert av Jo Strømgren Kompani.

Et bestillingsverk i samproduksjon med Festspillene i Bergen. I samarbeid med Drabant Music og Den Norske Opera & Ballett. Støttet av Arts Council Norway, FFUK, NOPA og TONO.

Forestillingener en del av  SJEFENS FRISTELSE, som er høstens store tilbudspakke.

søn 27. okt KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 15 min