Imagine – The John Lennon Songbook

lør 21. sep KL. 20:00

VARIGHET: Ca 2 timer og 10 min inkl pause

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

lør 21. sep — KJØP
  • Velkommen til en kveld viet John Lennon og hans uforglemmelige hits!

Jimmy Coburn er kjent fra West End hitmusikalen "Let it Be" og er The Cavern Clubs offisielle “John Lennon”. Han har opptrådd utallige ganger på BBC og i The Abbey Road Sessions.

Han både ser og høres som John Lennon, og det kan vel sies at dette er det nærmeste du kommer legenden og låtskriveren.

Imagine – The John Lennon Songbook med Jimmy Coburn og band, gir deg Lennons musikk fra hans Beatlesdager til ikoniske solokarriere, Give Peace A Chance, All You Need Is Love, Jealous Guy, Starting Over, Come Together, Strawberry Fields Forever, Imagine og mange flere!

lør 21. sep KL. 20:00

VARIGHET: Ca 2 timer og 10 min inkl pause