Jul i Blåfjell

lør 07. des KL. 17:00

VARIGHET: 1 time og 45 min inkl pause

ARRANGØR: Rune Reksten

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

lør 07. des — KJØP
  • Jul i Blåfjell har gledet utallige barn og voksne gjennom mange år. Det er med stor glede Nøtterøy Kulturhus ønsker velkommen til et herlig gjensyn med Turte, Tvilling, Rødnissejenta og alle de andre i Blåfjell. Ja, kanskje Mamsen og Lillegutt også dukker opp….?

I år skjer det merkelige ting i Blåfjell; Den gamle kloke blånissen, Erke, har blitt veldig rar og det kommer pussige lyder fra kvisthulen…kan det være noen som gråter der inne….

Og hvem kaster søppel i Blåfjell?
    Klarer de flinke Blånissene å løse problemene før det blir julenatt ?

«Jul i Blåfjell» er en stor profesjonell oppsetning. Svein Sturla Hungnes har vært instruktør for forestillingen på Oslo Nye Teater i en årrekke, og han er også instruktør for turnèversjonen som også gikk på Nøtterøy Kulturhus julen 2018.

Velkommen til en magisk juleforestilling som vil glede hele familien.

lør 07. des KL. 14:00

lør 07. des KL. 17:00