Jon Niklas Rønning – Jeg reiser alene

fre 29. nov KL. 19:00

VARIGHET: 1 time og 15 min

ARRANGØR: Standup Norge

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

fre 29. nov — KJØP
  • Bli med Jon Niklas Rønning og hans musikalske følgesvenner på en personlig, varm og hysterisk morsom reise.

Rønning har fått strålende kritikker for sitt første soloshow på Latter, med terningkast fem i både Aftenposten, Dagbladet og VG. Det har vært en braksuksess og har allerede spilt for over 10.000 publikummere siden premieren i januar. Nå skal showet ut på Norgesturné!

«Jeg reiser alene» er en personlig, morsom og gjennomført musikalsk forestilling som inneholder alt du kan ønske deg av et Rønning-show – aktuelle humorviser, store shownumre, underfundige betraktninger og en god dose selvironi.

Med seg på scenen har han noen av Norges beste musikere: Ole Morten Aagenæs på piano og vokal, og Pernille Øiestad på vokal. Som tittelen avslører er «Jeg reiser alene» også et ærbødig nikk til Rønnings helt Ole Paus, som han er kjent for å parodiere.

Regien er ved Vemund Vik.

fre 29. nov KL. 19:00

VARIGHET: 1 time og 15 min