Hanne Boel

lør 02. nov KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

lør 02. nov — KJØP
  • Skandinavias souldronning med akustisk turné

Hanne Boel er med mer enn 2,5 millioner solgte album og et vell av utsolgte turneer og høyprofilerte TV-show en av gigantene blant skandinaviske artister.

Innspillingen av hennes første album på åtte år er i full gang, og albumet kommer tidlig i høst. Utgivelsen følges opp av en akustisk turné der Hanne Boel har med seg gitaristene Jens Runge og Jacob Funch.

På livefronten er Hanne Boel nyforelsket i å gjøre det hun er best til og elsker mest, nemlig å synge sammen med nydelige musikere foran et publikum. Målet et er å gi en fantastisk opplevelse og en liten ettertanke. Publikum kan forvente en kombinasjon av alt det som har gjort Hanne Boel til den sangerinnen hun er i dag.

På sin kommende akustiske turné høsten 2019 nytolker hun egne hits fra fortiden så vel som nåtiden. Hanne Boel kombinerer egen katalog med personlige og egenartede tolkninger av sanger som står hennes hjerte nær. Sammen med Jens Runge og Jacob Funch besøker Hanne Boel hele 39 spillesteder og kirker rundt om i Norge og Danmark.

lør 02. nov KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min