Jacobsen, værsågod!

tir 26. nov KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 15 min

ARRANGØR: Feelgood scene As

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

tir 26. nov — KJØP
  • Det er rett og slett en drøm som har blitt virkelighet. 70 år og overmoden ønsker Jacobsen afasien velkommen og har ingen planer om å ta det rolig. Hun bare må møte publikum og vise alt som inspirerer henne.

Unge mennesker fyller henne med musikk. Og, som hun sier – det kan komme mye fin sang ut av sprukne stemmebånd.

Vi får innblikk i den kaosskuffen som er Anne Marit Jacobsens karriere, og får møte noen av rollene hun fikk og de hun aldri fikk.

Jacobsen fabulerer rundt livet, døden og hvorfor i all verden hun har spilt så mye fugl.
    En morsom, musikalsk og aldri så lite absurd forestilling. Afasi or not to be – that’s the question.

Forestillingen gikk for fulle hus høsten 2018. Nå kommer hun tilbake!

tir 26. nov KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 15 min