Foredrag med Niels Chr. Geelmuyden

man 28. okt KL. 19:00

VARIGHET: Ca 2 timer m/pause

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

man 28. okt — KJØP
  • Er det noe som blir bedre med alderen? Har alderdommen noen fordeler som vi overser? Hva med at man blir sjeldnere forkjølet og mer empatisk? Og kan man ikke også se fram til å tippe femti og bli en bedre konfliktløser?

I boka "50 fordeler med å passere 50" hevder forfatter og skribent Niels Chr. Geelmuyden at ikke alle sider ved livet er best for de unge. Med varme, humor og treffende karakteristikker forteller han denne kvelden om hva vi kan glede oss til.

Om boka:
    Vi vet mye om det som blir verre med alderen. Ikke fullt så ofte rettes søkelyset mot alt som blir bedre. Hva om det å passere 50 er bedre enn å være ung? Hva om det er best av alt? Niels Chr. Geelmuyden skriver med humor og varme om alt vi kan glede oss til etter fylte 50 år, basert på den forbløffende rikholdige forskningen som finnes på feltet. I boken får du hele 50 fordeler, blant annet:

1. Du blir mindre forkjølet
    2. Du blir mer utholdende
    3. Du blir en bedre konfliktløser
    4. Du blir mer empatisk
    5. Du blir lykkeligere

Historier fra forfatterens eget og andres liv bekrefter at middagshøyden har langt bedre utsikt enn mange tror. Denne gledessprederen av en bok viser til fulle hvordan vi med årene berikes av ervervet klokskap, lekenhet og livsmot.

man 28. okt KL. 19:00

VARIGHET: Ca 2 timer m/pause