Lars Monsen – Mitt liv

man 14. okt KL. 19:00

VARIGHET: ca 1t og 30 min uten pause

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

man 14. okt — KJØP
  • Opplev Lars Monsen slik du aldri før har gjort, gjennom bilder, film og sterke historier!

I dette unike foredraget forteller han ikke bare om om fantastiske opplevelser fra sine utallige ekspedisjoner, men også om mange nær-døden opplevelser og den overnaturlige siden av livet hans, om oppveksten som formet han, om en heroin-avhengig bror og et alkoholforbruk som kunne ført livet i en annen retning.

Trodde du at du visste det meste om Lars Monsen? Tro om igjen. Kom, se, hør og bli inspirert til å leve fullt og helt!

man 14. okt KL. 19:00

VARIGHET: ca 1t og 30 min uten pause