En magisk Aften

ons 12. jun KL. 18:00

VARIGHET: ca 3t med pause

ARRANGØR: JEG SER DEG AS

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

ons 12. jun — KJØP
  • HJERTELIG VELKOMMEN TIL EN MAGISK AFTEN MED RUNAR HALONEN, MICHAEL WINGER OG GURO E. JOHANSEN

Bli med og opplev energien som blir skapt når disse tre menneskene forener sine krefter, samarbeider med healingenergiene og åndeverdenen. Kvelden vil inneholde pust, tilstedeværelse, meditasjon, musikk, gruppehealing, foredrag og magi.

Guro vil ønske velkommen og guide deg inn i din unike tilstedeværelse og tilstand for kvelden, Runar vil bruke sin magiske stemme. Michael vil ta deg med inn i sin verden og både fortelle og vise hva og hvordan han lever sitt liv om dagen. Runar, Michael og Guro vil forene sine krefter sammen med deg og kjærlighetskraften og du vil kunne oppleve å bli fylt med en helt magisk energi.

Kvelden avsluttes med lyd- og gruppehealing.

Verter for kvelden vil være:

RUNAR HALONEN
    Healer, soundhealer, synsk, kursholder, forfatter og diplomert Refleksolog. Omtalt i flere ukeblader som Allers og Vi Menn.

Han har skrevet boken "Min utrolige forvandling". I Boken har han skrevet om hele sin utviklingsprosess som brått og uventet startet i 1996. Han har arbeidet på heltid med healing siden 2003. Han har også gitt ut CDer; 4 guidede meditasjoner og 3 soundhealing album. "Voices from heaven Vol 1" ble våren 2015 nominert innen topp 5 blant verdens mest spilte album på new age radiokanaler verden over. "Voices from heaven Vol 2" er kvalifisert til nominasjon innen Best relaxation and meditation album i 2017. Nyeste sound healing utgivelse er "The Healing Waves". www.runarhalonen.com

Hør Runars magiske stemmer her: https://youtu.be/01R4J5xq2_0

MICHAEL WINGER
    Kjent fra filmen "Jeg ser deg". Forfatter, klarsynt healer og medium i "Åndenes makt" på TVNORGE. Michael er vinner av "Jakten på den 6. sans" på TVNorge i 2011.
    Han har løst flere savnetsaker mens arbeidet hans har blitt dokumentert gjennom forskning. Forfatter av bøkene: "Jeg ser deg" og "Døden er bare begynnelsen". www.michael-winger.com
    Grunnlegger av "Jeg ser deg Akademiet" www.jegserdegakademiet.no

GURO E. JOHANSEN
    Spirituell lærer, Healer, Coach og Intuitiv Veileder. Vinner av "Skjulte Evner 2014" og Michael Winger sin Healer og samarbeidspartner. DNCF Sertifisert NLP Coach, Sertifisert NLP Terapeut, Sertifisert Mindfulness instruktør, Sertifisert Enneagram Master.

SIGNERTE BØKER
    Du vil få mulighet til å kjøpe signert utgave av boken «Jeg ser deg», "Døden er bare begynnelsen" «Min utrolige forvandling». Det vil også være salg av musikk og kursDVD.

Hjertelig velkommen til en magisk aften.
    Hilsen Runar Halonen, Michael Winger og Guro E. Johansen

ons 12. jun KL. 18:00