LIV

tir 01. okt KL. 19:00

VARIGHET: 1t og 15 min uten pause

ARRANGØR: Riksteatret

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

tir 01. okt — KJØP
  • Turnépremiere på Nøtterøy Kulturhus!
    Et møte med Liv Ullmann. Om livet, karrieren og alt hun drømmer om gjøre.

Liv Ullmann er en av våre aller største stjerner og med "LIV" skal Riksteatret og Nationaltheatret sørge for publikum over hele landet får møte henne der de selv bor. Møt henne på scenen i en åpenhjertig samtale med teatersjef Tom Remlov.

-Å reise rundt i Norge og møte publikum på hjemmebane er en av de tingene jeg har drømt om å gjøre igjen helt siden jeg spilte i "Lang dags ferd mot natt" på turné med Riksteatret. Denne gangen møter jeg publikum som meg selv. Som Liv. Det er hun jeg aller best liker å være, sier Liv Ullmann (80). -Jeg håper publikum vil stille meg spørsmål som jeg aldri har fått før, sier Ullmann, som sammen med teatersjef Tom Remlov vil inkludere spørsmål fra publikum hver kveld på turné.

"LIV" blir et møte med den unge skuespillerinnen, med Hollywood-stjernen og med den modne regissøren og menneskerettsaktivisten. Det gjennomløpende tema vil være Ullmanns ønske om samspill med menneskene hun treffer, og det ansvaret som et stort talent medfører, enten det er for kolleger, for våre livsvilkår – eller for publikum.

På scenen
    Liv Ullmann og Tom Remlov

Team
    Regissør: Bentein Baardson, Konseptutvikler og regiassistent: Einar Bjørge, Scenograf: Nora Furuholmen, Lysdesigner: Øyvind Wangensteen og Videodesigner: Anders Åhslund

Forestillingslengde: 1 time 15 minutter (ingen pause).

Premiere: Oslo / Nydalen 28. september 2019

Turnépremiere: Nøtterøy 1. oktober 2019

Produsert av Riksteatret i samarbeid med Nationaltheatret

Forestillingen blir en del av SJEFENS FRISTELSE, som er høstens store tilbudspakke.

tir 01. okt KL. 19:00

VARIGHET: 1t og 15 min uten pause