Dr. Bergland bryter taushetsplikten

fre 06. sep KL. 21:30

VARIGHET: ca 75 min uten pause

ARRANGØR: Standup Norge

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

fre 06. sep — KJØP
  • KL. 19.00 UTSOLGT! - KL. 21.30 EKSTRA!

En god latter forlenger livet!

Jonas Kinge Bergland spilte for tre stappfulle Nøtterøy Kulturhus høsten 2017. Nå kommer han tilbake.

Bergland er komiker, lege og idrettsutøver fra Holmlia utenfor Oslo. I 2017 vant han Komiprisen for "Årets standupkomiker".

Dine symptomer: støl i magemusklene, sliten i kjevemusklene, inkontinens, sterk rytmisk aktivitet i pusteorganene, krampelignende reaksjoner (type latter), økt produksjon av endorfiner, økt pusteevne, hjertet slår fortere, harmoni, avspenning og generell velvære.

Diagnose: du er i ferd med å le deg i hjel av «Dr. Bergland bryter taushetsplikten».

Denne forestillingen hadde premiere på Latter i Oslo våren 2017 og har slått alle salgsrekorder.

Nå er det altså Nøtterøy som igjen skal få oppleve en livsforlengende aften og humor på blå resept – VELKOMMEN!

6: Sykt morsomt - Aftenposten

6: Gaplatter som slo kul på veggene! - Lofotposten