Mia Törnblom – Foredrag

man 25. mar KL. 18:00

VARIGHET: ca 2t uten pause

ARRANGØR: Atikko As

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

man 25. mar — KJØP
  • Mia Törnblom holder underholdende og lærerike foredrag om viktigheten av å trene selvledelse, og gir deg en heftig kveld med mange ord til ettertanke!

Med hjelp av mye humor, generøsitet og konkrete eksempler vil Mia vise deg hvordan du blir trygg i deg selv. Og hvordan du kan overbevise, gjøre et positivt inntrykk, ta plass og alt annet som er viktig for at du skal nå ut med det fantastiske du har å tilby.

I foredraget forteller hun hvordan vi på en enkel måte kan trene vår selvledelse, så som selvfølelse, selvtillit, mot, kommunikasjon og refleksjon. Selvledelse er nemlig en ferskvare som må trenes for å holdes vedlike - akkurat som kondisjon.

Mia er en unik formidler og en fantastisk inspirerende foredragsholder med en helt særegen stil. Hun er opptatt av at personlig utvikling skal være gøy og bruker derfor mye humor, kroppsspråk og selvironi i foredragene sine.

Det er bare å forberede seg på et svært underholdende foredrag med mange latterutbrudd og gjenkjennende aha-opplevelser!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Maria Suzanne «Mia» Törnblom er en svensk ledelsecoach, foredragsholder, forfatter og tidligere programleder på svensk radio og TV. Hun er en av Skandinavias fremste ledelsecoacher, og coacher alt ifra de høyeste sjefer til fotballspillere og skuespillere såvel som individuelt i grupper. Som forfatter har hun solgt over en million bøker. I Norge har hun blant annet gitt ut Selvfølelse nå!, Du leder!, Det er ditt liv, Så dumt, Du selger og Hvor vanskelig kan det være.

man 25. mar KL. 18:00

VARIGHET: ca 2t uten pause