Dreng og Gravvold

lør 30. mar KL. 16:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Klubbscenen

VARIGHET: Ca 2 timer inkl. pause

PRIS: 175,-

ARRANGØR: Bjørn Tore Brøske

 • Snacks & drikke

  lør 30. mar — KJØP
 • En akustisk aften med Roy Einar Dreng og Helge Gravvold

  Hver på sin kant har Roy Einar Dreng og Helge Gravvold gjennom mange år gjort seg bemerket som låtskrivere, vokalister og gitarister. Nå reiser de sammen på konsertturne, der de gjør hvert sitt sett og presenterer presenterer låtene sine i akustisk setting.

  Roy Einar Dreng er en av Vestfolds mest rutinerte musikere, og har gitt ut flere album. Han spiller americana/folk, og er helt klart inspirert av britisk og norsk folkemusikk, roots, country og Bob Dylan. Dreng har en spesiell energi og formidlerevne på scenen, der han på denne turneen skal ha med Ronnie Gerrard på fele og mandolin. De siste årene har Dreng gjort flere festivaler og kulturhusturnéer i Polen, men også i Italia, Danmark og ikke minst her hjemme i Norge, hvor konsertene hans bruker å trekke mye folk.

  Helge Gravvold har gjennom 30 år vært et kjent navn fra midtnorske musikkscener. Den allsidige musikeren har gitt ut tre album med pop, viser og rock, og blir jevnlig spilt på radioen. Med seg på scenen har han bassist og tekstforfatter Bjørn Tore Brøske. Sommeren og høsten 2018 har Gravvolds norskspråklige låter også fått mye oppmerksomhet i Brasil og Argentina, og musikkvideoene hans er så langt sett over 100.000 ganger bare på Facebook! Både i tekstene og de melodiøse sangene er det stor spennvidde, fra det optimistiske og lette via det rå og harde til det rolige og tankefulle.

  lør 30. mar KL. 16:00

  HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen

  VARIGHET: Ca 2 timer inkl. pause

  PRIS: 175,-

  ARRANGØR: Bjørn Tore Brøske

 • Snacks & drikke

  lør 30. mar — KJØP
 • Kafé/bar