Bohemene og Den Gyldene Freden

fre 10. mai KL. 19:00

VARIGHET: ca 1 time og 40 min uten pause

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

fre 10. mai — KJØP
  • En musikalsk perle av en forestilling hvor publikum blir med på en lystseilas med mange av Taube og Vreeswijk´s klassiske viser og figurer.

Forestillingen er inspirert av den legendariske kunstnerrestauranten «Den Gyldene Freden» i Gamla Stan i Stockholm, hvor visegigantene Evert Taube og Cornelis Vreeswijk hadde sine stambord. Her levde de ut sine sosiale liv med kvinner, vin og sang – med venner og uvenner! Bohemske stemninger omkranser de kjente viseperlene som er krydret med humoristiske anekdoter, hvor sangere, dansere og musikere spiller ut livet.

PÅ SCENEN: Johan Christer Novsjø, Yngve Fritjof Kristiansen, Øystein Lund Olafsen, Mariama Slåttøy, Mikkel Are Olsenlund, Tarjei Nysted, Ole Martin Thorset og Grethe Gunn Solberg Hansen.

Regi og koreografi: Lisbeth Rønning.

fre 10. mai KL. 19:00

VARIGHET: ca 1 time og 40 min uten pause